Welkom!
Heel fijn jouw te mogen verwelkomen op Boulevard Gerard!

Ik stel me alvast even voor, dat "praat" wat makkelijker.
Een beknopte omschrijving van mezelf: moeke van 3 geweldige kids, getrouwd met mijn jeugdliefje, cat (Mitt) & dog (Nell) lover, chirogriet in hart en nieren, pietje precies en controlefreak, allergisch voor onrechtvaardigheid, bezige bij met groene vingers, eeuwige twijfelaar en slechte verliezer!

Als creatieve duizendpoot met een grafische opleiding en een brein dat nooit in "off modus" wil, is het moeilijk om slechts één pad te bewandelen.
Uit mijn 1001 ideeën is ook Boulevard Gerard ontstaan, als aanvulling op het grafisch werk waarin ik al jaren ervaring heb.
Met Boulevard Gerard kom ik dicht bij wat ik zelf het meest nastreef, schoonheid in al zijn eenvoud , ontwerpen die voor zichzelf spreken, soms met een humoristische knipoog (sarcastisch, who...me?), zoveel mogelijk geproduceerd met duurzame materialen, ...

Niet altijd evident en mogelijk, maar waar het kan, hebben we oog voor ecologie en sociaal werk.
Voor het uitwerken en produceren van bepaalde concepten werken we samen met een maatwerkbedrijf dat gepast en boeiend werk biedt aan mensen met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt, met bijzondere aandacht voor mensen met een psychische beperking. Ook zij houden van duurzaam en ecologisch ondernemen en leveren topkwaliteit! Fijn om zo ook op maatschappelijk vlak ons steentje te kunnen bijdragen.

Veel plezier met het ontdekken van onze collectie!

Groetjes en tot snel!
Brenda

 

© 2020 - 2024 Boulevard Gerard | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel